Kringloopwinkel

Om de verkoop van goederen en boedel geruimd uit woningen, maar ook goederen uit inkoop te faciliteren hebben wij een eigen kringloopwinkel in het centrum van Kerkrade geopend.

Toegankelijk

Hoewel de entree verhoogd is zorgt een oprijplaat voor de nodige toegang zodat onze winkel voor iedereen toegankelijk is. Wij helpen u graag met naar binnen én buiten gaan!

Gratis parkeren

Tegenover onze winkel is een ruime parkeergelegenheid waar men maximaal 1,5 uur gratis mag parkeren. Hierdoor kunt u met een gerust hart rondkijken in ons aanbod.

Winkeloppervlakte

Met een ruime winkeloppervlakte van maar liefst 636 m² hebben wij voor ieder wat wils in ons aanbod. Van kasten tot complete woonkamers. Van bedden tot zélfs witgoed!

Een glimlach

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een glimlach. Om u te helpen bij uw keuze, u te adviseren maar ook om uw vragen te beantwoorden over wat wij doen, onze diensten en producten.

Over Stichting KANS

Stichting KANS is een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen en kinderen in geldarmoede. De stichting zet zich in om kinderen een hart onder de riem te steken door activiteiten te organiseren alsook ouders een steuntje in de rug te geven.

Inkomsten uit de verkoop van kringloopgoederen worden hierbij ingezet om deze doelstelling waar te maken.

Search